Trodde du att det bara var storbankerna som erbjöd lån? Då ligger du inte helt ajour med dagens marknad. Idag finns det mängder med olika banker och långivare som du kan använda dig av och som erbjuder riktigt bra lån med schyssta villkor. Storbankerna är oftast alternativet för dig som vill ha bolån, men när det kommer till mindre privatlån eller andra konsumentlån är utbudet nästan oändligt.

Du slipper flera kreditupplysningar

Om du använder dig av en jämförelsesajt för lån slipper du kreditupplysningar hos flera olika banker, något som i sin tur kan ge dig en sämre kreditvärdighet. När du använder en låneförmedlare kommer endast en kreditupplysning att tas, men informationen når ut till alla banker och långivare som jämförelsesidan samarbetar med. Alla får således tillgång

Pengar i handen

till din kreditupplysning och kan välja om de vill erbjuda dig ett lån eller inte, samtidigt som din kreditvärdighet förblir bra.

Du kan ansöka med BankID

Det har aldrig varit enklare att ansöka om lån än vad det är idag. När du använder en jämförelsesajt och ska jämföra lån kommer många fördelar, vilka bland annat inkluderar möjligheten att signera med BankID. Alla moderna långivare och banker som finns i Sverige idag erbjuder BankID för signering. Det innebär att du, med hjälp av ett litet klick, kan både skriva under och skicka in ditt lånelöfte.